Strigi pe stradă după oameni?

Pe internet totul este permis (?!?),  poate nu chiar totul dar oricum ai impresia că e ok să faci o multitudine de lucrui pe care nu le-ai face  în viaţa reală.

Cel mai bun exemplu e spam-ul. Cand faci spam e ca şi cum ai merge pe strada şi ai striga în gura mare dupa fiecare trecător încercând să-i vinzi ceva. Cum ţi se pare? Sigur ţi s-a întamplat macar odată. Ai face şi tu asta? Este legal … nu stiu … probabil … contează că e legal sau nu?

Dacă ai un business gandeşte-te bine înainte să faci spam. Este o strategie de termen scurt care de cele mai multe ori nu dă rezultate, care îţi afectează reputaţia şi şansele la o adevărată campanie de email marketing.  În final pagubele vor fi mai mari decât câştigurile.

Să faci email marketing nu însemană să dai şi să fugi. Campaniile de email marketing trebuie să construiască o relaţie între tine şi clienţi/potenţiali clienţi/abonaţi şi toţi stim că o relaţie adevarată nu se construieşte peste noapte şi bineînţeles o relaţie este posibilă doar atunci când ambele parţi vor asta.

 

This entry was posted in email and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *